Loading...
Sponsor Profiles 2019-03-13T14:04:46+01:00

Wareco

VVM

Vitens

Vitens is the largest drinking water company in The Netherlands by delivering 24/7 top quality drinking water to more than 5.7 million people and companies. As a drinking water company, we are at the centre of society. Vitens depends and anticipates on developments in society, such as the drinking water demand, the energy transition, climate change and economic growth.

Challenges
Challenges we face as a drinking water company are:

 • More uncertainty about groundwater availability due to periods of droughts during the
  recent hot and dry summers.
 • To secure groundwater quality. Increased anthropogenic substances is one of the
  influencers that decrease our groundwater.
 • The consequences we have on the environment of our groundwater extraction areas
 • Investment in our relationship with stakeholders.
 • The opportunities for real-time monitoring of drinking water production and distribution to
  improve our reaction to changes in quality and quantity.
 • Societal processes in regard to energy transition, circular economy and sustainability.

Opportunities
Are you ready to tackle these challenges and do you speak fluently Dutch? We offer a broad range of internships, starters’ functions and a traineeship. Vitens stimulates a good work-life-balance,
gives plenty of opportunities for personal development and offers the opportunity to be part of international projects in developing countries. Read more at werkenbijvitens.nl and apply now!

Stantec

Ga je bij Stantec aan de slag, dan bouw je mee aan een betere wereld. Als mens en als professional ben je betrokken, gedreven en integer. Als starter op de arbeidsmarkt bieden wij je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je interesses en talenten te ontdekken. Je start bij ons als Junior Adviseur in een ontwikkelprogramma en wanneer je een volwaardig consultant bent ga je op ontdekkingstocht; waar ligt jouw passie?

Over Stantec

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. In Nederland bieden we al ruim 35 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

Als starter aan de slag bij Stantec

Stantec biedt je een vliegende start van je carrière door de mogelijkheid te starten als Junior Adviseur. Je adviseert de grote nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland bij graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit. Daarbij maak je gebruik van de Integrale Bodem Risico Kaart (BRK-i), een door ons ontwikkelde GIS-tool.

Terwijl je ervaring opdoet in ons bodem-werkveld stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze werkvelden; milieu, bodem, compliance, veiligheid, assetmanagement, water of GIS. Welke kant je opgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Eigen initiatief is daarbij van groot belang. Maar natuurlijk helpen wij je een handje.

Als starter neem je deel aan ons Young Education Professional programma (YEP), waarin je door middel van trainingen binnen 1 á 2 jaar wordt opgeleid tot volwaardig adviseur. Daarnaast word je op persoonlijk én professional vlak begeleid door een mentor en een reviewmanager. Goede begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. De vacature vind je via de volgende pagina: www.stantec.com/nl/careers

Wij komen graag met je in contact

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle starters. Ben jij een aanpakker met passie voor de verduurzaming van onze leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap in jouw loopbaan? Dan komen wij graag met je in contact. Dat kan via onze website www.stantec.com/nl of door contact op te nemen met Bram Collé, onze Recruiter. Hij is bereikbaar via e-mail en telefoon; zijn contactgegevens kunnen worden opgevraagd bij het bestuur en/of de commissie extern. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Mourik Infra

 

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is één van de grootste zelfstandige familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. Ruim 2.300 werknemers maken samen ruim 440 miljoen euro omzet. Bij Mourik gaan we informeel met elkaar om. Het is je en jij. We zorgen goed voor elkaar. De lijnen zijn kort. We zeggen waar het op staat. En als je het goed doet dan merk je dat direct. Volgens Cobouw horen we bij de 3 beste werkgevers van Nederland. Namens iedereen: welkom!

Beter af bij Infra

Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Zo wonnen wij bijvoorbeeld de InfraTech Innovatieprijs voor onze aanpak op ons dijkverbeteringsproject tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer. Voor de komende jaren liggen onze uitdagingen vooral op het gebied van duurzaam bouwen en onderhouden, mobiliteit, klimaatverandering en energie. 

Onze projecten binnen de divisie Infra hebben vaak een multidisciplinair karakter en omvatten de vakgebieden wegenbouw, civiel, milieu en werktuigbouw. De divisie Infra streeft naar optimalisatie van integraal samenwerken zowel intern als extern. Zodoende ontzorgen wij onze klanten maximaal en streven we ernaar om hun partner in business te zijn.

ECO-Job

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan. Onze landelijke aanpak, goede kennis van de milieumarkt en ons uitgebreide aanbod in vacatures maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een eerste of nieuwe carrièrestap in de milieubranche.

Ons doel:
Werk maken van de ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers. (deze zin graag bold)

ECO-job doet er alles aan om voor kandidaten de ideale milieubaan te vinden waarin ze hun carrièrewensen vervuld zien, en voor organisaties de kandidaat te vinden voor de openstaande vacature(s) die op alle fronten past bij de organisatie.
Wij stellen alleen kandidaten voor die wij persoonlijk hebben gesproken, en waarvan wij menen dat zij qua achtergrond en ambities passen bij de cultuur en werkwijze van het bedrijf of de organisatie.

Wij bemiddelen vooral in de volgende werkvelden:
–              Bodem
–              Milieumanagement
–              Ecologie
–              Water
–              Duurzaamheid & energie
–              Lucht
–              Geluid
–              Veiligheid
–              Ruimtelijke ordening
–              Milieutechnisch Veldwerk
–              Vergunningverlening
–              Handhaving

Heb je vragen neem dan contact op via info@ecojob.nl of kijk op www.ecojob.nl
als je alvast een idee wilt krijgen van de vacatures wij beschikbaar hebben.

Dressme Clothing

AT Osborne

Algemeen Trainee Nationaal Watertraineeship

Opdrachtgever

De Nederlandse watersector heeft volop groeikansen. Water is overal en van iedereen. De uitdaging is om dit voor nu en in de toekomst te garanderen, daarvoor is samenwerking en vernieuwing essentieel. Het Nationaal Watertraineeship (NWT) bestaat sinds 2010. Op dit moment zijn er meer dan 64 trainees actief en werken zij bij meer dan 30 organisaties binnen de watersector

Werkzaamheden

Het NWT is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO niveau), een goede start van hun carrière in de watersector te geven. Talent is voor ons de wil om te ontwikkelen. Niet alleen in het eigen vakgebied, ook over grenzen heen. Dat vraagt om vakspecialisten met een brede blik. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, stimuleren samenwerking en dagen uit. 

Het NWT is een zorgvuldig samengesteld tweejarig traineeprogramma met aandacht voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Dit doen we door de inhoudelijke ontwikkeling op de werkplek (4 dagen per week) te combineren met het Persoonlijk Leiderschapsprogramma (1 dag per week). Het Persoonlijk Leiderschapsprogramma bestaat uit trainingen, coaching, intervisie, Ontdek de Sector en gezamenlijk werken aan inhoudelijke waterprojecten. De combinatie van aandacht voor inhoud én persoon zorgt ervoor dat je je inhoudelijke kennis en ervaring in relatie kan plaatsen tot je omgeving. 

De traineewerkplekken zijn bij uiteenlopende organisaties binnen de gehele watersector, denk hierbij aan waterschappen, advies- en ingenieursbureaus, drinkwaterbedrijven, aannemers, gemeentes en onderzoeksinstituten. 

Er is binnen ons traineeship veel aandacht voor samenwerking, zowel onderling als tussen de deelnemende organisaties. Je krijgt daarmee zicht op het brede werkveld van én de diversiteit binnen de watersector. Deze combinatie biedt een geweldige start van je carrière. Nieuwsgierig naar ervaringen van huidige trainees? Bekijk ze hier. 

Wil jij ook jouw talenten ontwikkelen én inzetten voor de watersector? Schrijf je in en start direct met de selectieprocedure!

Eisen

Om deel te kunnen nemen aan het Nationaal Watertraineeship is het van belang dat je een HBO- of WO-opleiding hebt afgerond. Denk hierbij aan Civiele Techniek, Hydrologie, Land- en Watermanagement, maar bijvoorbeeld ook aan Bestuurskunde en Planologie. Kennis van én affiniteit met water is hierbij essentieel. 

Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en staat te popelen om jouw kennis en ervaring in te zetten en je persoonlijk verder te ontwikkelen. 

Een complete aanmelding bestaat uit een Nederlandstalig CV en een motivatiebrief. Deze ontvangen wij graag via de website of per mail. 

De selectie baseren we op jouw CV, motivatie, ambities én aan de hand van je persoonlijke leerdoelen. Binnen 2 weken hoor je of je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek. Hoe eerder je aanmelding, des te meer kans op een mooie traineewerkplek! Meer informatie over het Nationaal Watertraineeship is te vinden op onze website. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 070-3319949. [ Lees meer ]

Upcoming Events

There are no upcoming events at this time.