Loading...
Sponsor Profiles 2019-03-13T14:04:46+01:00

Wareco

VVM

Stantec

Ga je bij Stantec aan de slag, dan bouw je mee aan een betere wereld. Als mens en als professional ben je betrokken, gedreven en integer. Jouw talenten en ambities krijgen ruim baan in een dynamische setting. Als starter op de arbeidsmarkt bieden wij je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je interesses en talenten te ontdekken. Je start bij ons als Junior Adviseur in een ontwikkelprogramma  en wanneer je een volwaardig consultant bent ga je op ontdekkingstocht. Bodem, milieu, geohydrologie, geo-ICT; waar ligt jouw passie?  

Over Stantec

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. In Nederland bieden we al ruim 30 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.   

Als starter aan de slag bij Stantec

Stantec geeft je carrière een vliegende start door de positie van Junior Adviseur. Door te starten als Junior Adviseur word je binnen 1 à 2 jaar opgeleid tot een professionele en zelfstandige consultant. In de functie adviseer je de grootste nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland bij graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit.  

Terwijl je ervaring opdoet in ons bodem-werkveld stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze werkvelden; milieu, veiligheid, bodem, compliance, assetmanagement, water en Geo-ICT. Welke kant je opgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Eigen initiatief is daarbij belangrijk. Maar natuurlijk helpen wij je een handje.

Je neemt deel aan ons Young Education Professional programma, waarin je door middel van trainingen wordt

opgeleid tot ‘trusted advisor’. Daarnaast word je op zowel inhoudelijk als persoonlijk gebied begeleid door een mentor én een reviewmanager. Een goed basis is immers van groot belang.

Vacature: Junior Adviseur Bodem

Wij komen graag met je in contact

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste talenten om onze organisatie te versterken. Ben jij een aanpakker met passie voor onze (duurzame) leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap van je loopbaan? Neem een kijkje op onze site (www.stantec.com/nl/careers).

Mourik Infra

 

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is één van de grootste zelfstandige familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud. Ruim 2.300 werknemers maken samen ruim 440 miljoen euro omzet. Bij Mourik gaan we informeel met elkaar om. Het is je en jij. We zorgen goed voor elkaar. De lijnen zijn kort. We zeggen waar het op staat. En als je het goed doet dan merk je dat direct. Volgens Cobouw horen we bij de 3 beste werkgevers van Nederland. Namens iedereen: welkom!

Beter af bij Infra

Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen. Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Zo wonnen wij bijvoorbeeld de InfraTech Innovatieprijs voor onze aanpak op ons dijkverbeteringsproject tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer. Voor de komende jaren liggen onze uitdagingen vooral op het gebied van duurzaam bouwen en onderhouden, mobiliteit, klimaatverandering en energie. 

Onze projecten binnen de divisie Infra hebben vaak een multidisciplinair karakter en omvatten de vakgebieden wegenbouw, civiel, milieu en werktuigbouw. De divisie Infra streeft naar optimalisatie van integraal samenwerken zowel intern als extern. Zodoende ontzorgen wij onze klanten maximaal en streven we ernaar om hun partner in business te zijn.

ECO-Job

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan. Onze landelijke aanpak, goede kennis van de milieumarkt en ons uitgebreide aanbod in vacatures maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een eerste of nieuwe carrièrestap in de milieubranche.

Ons doel:
Werk maken van de ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers. (deze zin graag bold)

ECO-job doet er alles aan om voor kandidaten de ideale milieubaan te vinden waarin ze hun carrièrewensen vervuld zien, en voor organisaties de kandidaat te vinden voor de openstaande vacature(s) die op alle fronten past bij de organisatie.
Wij stellen alleen kandidaten voor die wij persoonlijk hebben gesproken, en waarvan wij menen dat zij qua achtergrond en ambities passen bij de cultuur en werkwijze van het bedrijf of de organisatie.

Wij bemiddelen vooral in de volgende werkvelden:
–              Bodem
–              Milieumanagement
–              Ecologie
–              Water
–              Duurzaamheid & energie
–              Lucht
–              Geluid
–              Veiligheid
–              Ruimtelijke ordening
–              Milieutechnisch Veldwerk
–              Vergunningverlening
–              Handhaving

Heb je vragen neem dan contact op via info@ecojob.nl of kijk op www.ecojob.nl
als je alvast een idee wilt krijgen van de vacatures wij beschikbaar hebben.

Dressme Clothing

AT Osborne

Arcadis