Ecoselect

We zien dat er een tekort is aan talent met voldoende ervaring. Waardoor er te vaak moet worden gekozen voor ofwel onervaren talent ofwel ervaren senioren. Door ander te kijken, te denken en vooral vol energie te doen weten wij dit dilemma op te lossen. Hoe? Door talent versneld door te ontwikkelen. 

Wij weten pas-afgestudeerden met de juiste competenties (CCSI) snel op te sporen, aan ons te binden en in razend tempo te voorzien van specifieke ervaring. Waarbij ze bij ons intern beginnen met de basis; primaire procesprojecten die opdrachtgevers aan ons uitbesteden, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. 

Zodra de talenten die basis onder de knie hebben, ontwikkelen we ze verder. Dat kan binnen onze eigen organisatie, maar ook extern, als ze aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers zoals ingenieurs- en adviesbureaus, nutsbedrijven en overheden. 

Tijdens de ontwikkeling, waarin we ze persoonlijk begeleiden, faciliteren wij een continue, versnelde kennisuitwisseling tussen ervaren professionals en onze talenten. Ze leren van elkaar, waardoor ervaring wordt geborgd en wendbaarheid gestimuleerd.

By | 2018-05-14T12:43:47+02:00 May 14th, 2018|company day|0 Comments

About the Author:

Upcoming Events

There are no upcoming events at this time.